Castle Company BV - Jaguar I-Pace

 

 

Wie is Castle Company?

Castle Company BV is een entertainmentbedrijf dat zich bezighoudt met het management van artiesten, presentatoren en influencers.
Wordt ook vaak ingehuurd voor Consulting voor zowel entertainment als tv-producties.

 

Welke wagen koos je?

Wij hebben gekozen voor een elektrische auto, omdat we wilden “vergroenen”. Het was duidelijk dat we, gezien het rijbereik van heden en het feit dat er steeds meer laadpunten komen, dit de enige terechte keuze zou zijn.

Voor mij is een elektrische wagen als een GSM: als je ergens ter plaatse bent voor een meeting, dan laad je de auto een uurtje op.
En zo kan je eigenlijk door het ganse land, zonder de vrees dat je zonder batterij gaat vallen.

Ik had al verschillende modellen bekeken, maar ben als een blok gevallen voor de Jaguar I-Pace: rijbereik van iets meer dan 400 km, gecombineerd met het comfort dat we van Jaguar kennen. Ik denk dat het moeilijk gaat worden om afscheid te nemen wanneer de huur afgelopen is.

Gewoon een zalige auto!

 

Waarom koos je Stemar? 

Ik heb Stemar Utilities per toeval leren kennen, ik was grote fan van hun concept: een beperkt aantal merken tegen een scherpe (huur)-prijs.

Het is dus geen mastodont, waardoor je niet het gevoel krijgt dat je een “nummer” bent. Ze staan altijd klaar om je met raad en daad bij te staan.
En van die aanpak hou ik wel: als je een vraag hebt, komt het antwoord meestal binnen het uur, ik heb al anders gekend :-)

Dus, als je me vraagt: lease je je volgende wagen terug bij Stemar? Dan is mijn antwoord volmondig JA!

 

 

Terug naar overzicht