Mondea - Audi A3 Sportback

 

 

Wie is Mondea?

MONDEA is een jong en sterk groeiend bedrijf dat vooruitstrevende en praktische oplossingen biedt op vlak van organisatie, strategie en veranderingsmanagement.

MONDEA werkt voornamelijk voor OCMW’s, lokale besturen, provinciebesturen, overheden en (non-profit) organisaties. Onze Mondeanen zijn geëngageerde en ervaren experten die zorgen voor begeleiding op de werkvloer en zijn bedenkers van sterke concepten die de praktijktoets doorstaan. Schouder aan schouder gaan we op zoek naar goesting en oplossingen op korte én lange termijn.

Onze experts bieden een tijdelijke versterking van uw team die u met een hart voor uw organisatie uw uitdagingen helpen realiseren.

 

Welke wagen koos je?

Wij kiezen voor veilige wagens met een premium gevoel en veel comfort. Niet altijd gaan we voor de klassieke lease-modellen maar durven we ook minder gekende modellen uit te proberen. Daar waar mogelijk maken wij de overstap naar elektrisch rijden.

 

Waarom koos je Stemar? 

 Met Stemar hebben we een partner die ons adviseert over de te maken keuzes, rekening houdend met TCO en de evolutie van ons wagenpark.
De link die Stemar maakt met maatschappelijke projecten via oa. hun ondersteuning van de Trident Volley Community vinden wij zeker een plus.

 

Terug naar overzicht