Connecting People Pro - Mercedes GLE Hybride

 

 

Wie is Connecting People Pro?

Connecting People Pro is een dienstenbedrijf gelegen in Melle. Zij bieden verschillende diensten aan bedrijven aan.
Service, persoonlijke opvolging en evaluatie zijn daarbij onze belangrijkste pijlers.

Als ONE-STOP shopping bedrijf bieden ze energie- & telecomdiensten, zonnepanelen en laadpalen aan.
Samen met de klant worden wensen en opties bekeken, zo bieden ze steeds een oplossing op maat aan.

Pascal en Bjorn zijn de bestuurders van Connecting People Pro. Zij zijn al meer dan 18 jaar actief in de energie- en telecomsector. Deze knowhow en persoonlijke opvolging zijn hun grootste troeven. Zo verkopen we niet gewoon energiecontracten of gsm-abonnementen, maar trachten we de klant zo goed als mogelijk bij te staan als adviseur.

Klanten kunnen achteraf steeds bij hen terecht voor vragen, tariefwijzigingen, advies enz. Hun team volgt de zaak dan verder op waardoor de klant zich terug kan focussen op zijn of haar bedrijf.

 

Waarom kozen ze voor een Hybride wagen?

Pascal en Bjorn zijn vaak op de baan, een degelijke auto is dus geen overbodige luxe. In hun sector zijn ze dagelijks bezig met groene energie en laadpalen dus de keuze voor een hybride wagen was snel gemaakt. Met deze wagen kunnen ze tot 100km elektrisch rijden én hij is 100% fiscaal aftrekbaar. Dat is uniek in dit segment van voertuigen.

 

Waarom koos je voor Stemar?

Ze kennen het bedrijf zeer goed en weten dat ze bij hen in goede handen zijn. Achteraf waren we zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en vlotte service!

 

 

Terug naar overzicht